FRODE ALNÆS "Min Dans med Strenger" 2018

Det er bare å glede seg! Lørdag 3. februar 2018 har Frode Alnæs verdenspremiere på soloforestillingen ”Min dans med strenger” – en konsertforestilling om Frodes liv med gitaren. Dette blir en personlig og underholdende reise – med historier hentet fra eget liv. Gitaren og gitarister vil bli hyllet og herset med i forestillingen. Og vokalisten er naturligvis den store fienden.

Premieren er lagt til Festiviteten i Kristiansund.

”Min dans med strenger” handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Dette handler om et livslangt vennskap med instrumentet som trøstet da håret falt av som 11-åring, om det å være annerledes, til det å slå igjennom som musiker og å bli en kjent gitarist, artist og komponist.

Frode har mye på hjertet i ”Min dans med strenger”. Han ønsker å fortelle historier som rører oss, historier han brenner for, historier vi kjenner oss igjen i – og som får oss til å humre eller hyle av latter. Og det vil bli mange store musikalske øyeblikk.

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister. Gjennom snart 35 år som profesjonell musiker er han blitt feiret som en suksessfull artist, låtskriver og humorist. Frode er den ulitmate entertainer, og han evner å fjerne avstanden mellom scene og sal. Han har gjort det meste – og spilt med de fleste. Han har besøkt hver krik og krok av landet, opplevd oppturer og nedturer, og suksesser i inn- og utland de fleste bare kan drømme om. Nå gleder han seg til å gjøre det han er best på; å spille på mange strenger samtidig – og å dele artige betraktninger, opplevelser og fantastisk musikk med sitt publikum!

Ivar Tindberg har regi på forestillingen som produseres av Frog Music AS.
Videodesign: Sabina Jacobsson
Kapellmester: Morten Huuse
Trommer: Thomas Gallatin / Henrik Langerød
Bass: Olaf ”Knerten” Kamfjord / Kjetil Sandnes
Produsent: Kristin Dæhlie, Frog Music AS
Booking forestilling: Gunnar Reed, KulturService AS

Shortfilm made from a story by the norwegian musician Frode Alnæs, about the loss of migrating birds. TBN will be part of his concert tour in 2018 "My Dance With Strings". http://frodealnaes.no

Shortfilm made in collaboration with the norwegian musician Frode Alnæs. Vitae Lux will be part of his concert tour in 2018 "My Dance With Strings". frodealnaes.no

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REGI

 

Ivar Tindberg

VIP

 

Simon Revholt

MUSIKALSK LEDER